Σχετικά με εμάς

Η Εταιρία Απόστολος Πρόκος και ΣΙΑ Ο.Ε είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στο χώρο της χονδρικής εμπορίας Α΄υλών Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας για πάνω από 50 χρόνια και παρέχει στους πελάτες της μια ευρεία ποικιλία Ά υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως άλευρα, ζάχαρη, σάκχαρα, έλαια, λίπη, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά όπως επίσης και προϊόντα συσκευασίας. Η κάθε κατηγορία προϊόντος έχει χτιστεί με την εμπειρία της επιλογής εξαιρετικών υλών και με τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζει τους πελάτες της.

 

Η Εταιρεία μας αποτελεί σταθερό υποστηρικτή της Ελληνικής παραγωγής Ά υλών και της ενίσχυσης του κύκλου εργασιών των πελατών μας. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο, μας έχει διδάξει ότι η υποστήριξη του υγιούς εμπορίου, με επώνυμα προϊόντα, επιβάλλεται για την συνέχεια και την ποιότητα των υπηρεσιών των Συνεργατών μας. Η υποστήριξη μας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού πάνω σε αυτήν συνεχίζουμε να χτίζουμε το όνομά μας στην αγορά.

 

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους μύλους και παραγωγούς της χώρας όπως και με τους ηγέτες στον εκάστοτε χώρο παραγωγής.  Είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη, ανεξαρτήτου όγκου, αναγκών και απαιτήσεων.